ღვინის კატალოგი

ანდრიას ღვინო – ჩინური

მშრალი ქარვისფერი ქვევრის გაუფილტრავი ღვინო

ღვინო დაყენებულია ქართლის ცნობილი ციშის – ჩინურის, ბიო/ორგანული მეთოდებით მოვლილი ყურძნიდან, ქვევრებში, ტრადიციული მეთოდით, 10% ჭაჭაზე, რამდენიმე კვირიანი დაყოვნებით. ღვინო დაყენებულია ბუნებრივად, ყველანაირი დანამატის გარეშე.

ღვინის კატალოგი

სასმელი სრული სიამოვნებისთვის

დათოს ღვინო – საკმიელა-კამური

თეთრი მშრალი
დეტალურად

გოცა – ბუდეშური საფერავი

წითელი მშრალი ბიო ღვინო
დეტალურად

ფაფარი ველი – საფერავი

წითელი ნახევრადმშრალი ღვინო
დეტალურად

ანას ვენახებიდან – უსახელოური

ბუნებრივად ნახევრადტკბილი წითელი ღვინო
დეტალურად